Alla inlägg under september 2007

Av sandra - 5 september 2007 14:27

Då har man precis kommit hem får skolan och känner lättnaden att vara hemma, dricka kaffe, knäppa upp jeansen som har skavit mot tatuerningen hela dagen, fått min kalender eller vad de heter på posten mm. sweeeeet som fan!

På skolan har man hunnit med en del! bestämt träff med Lollo ang. praktiken i stockholm, hoppas det går vägen :P psykiatrin och samhällskunskapen är nästan klar. Jippie! Lutar mot gitar hero med Ante ikväll.. men jag är världens i särklass bästa spelare så det kommer ju bli lite tungt för han.. jga kan ju faktiskt inte rå för att jag är bäst! hehe

Nä man kanske ska ta å göra nån nytta ;P

Av sandra - 3 september 2007 18:32

Då har man kommit tillbaka från det underbara igen. Tillbaka till kyla, skola och jobb :P

Fredag: Gjorde stan och shoppade lite smycken och underkläder.. bolaget var taget! det vart en låda vitt och yatzy med mammsen! Vi drog till H-by till Keyan, drog ner till Skammen och lyssnade på dårarna som sjöng och dansade! haha det är kuligt värre, 50+ arna diggar utahelvete!  hihi! Träffade en gammal polare sen back in the days med, Khenny, pratade inte med han men hejade å så .. skammen stängde och till efterfest bar det av! Tapio, en kille som förmodligen är mammas största fans för tillfället :P drack lite bira sen bar de hem! pissfull efter ett par shottar..

hare bra!

Ovido - Quiz & Flashcards